Konserventechnisches Handbuch - Technická příručka konzervování pro průmysl zpracování ovoce a zeleniny

  • Autor: Hans Krause, Peter Nehring
  • Cena: 400 Kč

Popis

Verlag Günter Hempel, 1969, Germany, 884 stran, obsahuje množství fotografií potravinářských strojů, pěkný stav, jazyk německý, kniha je ve velmi pěkném stavu.

16. vydání, kol. r. 1965, 884 stran s  tabulkami a obrázky popisují zpracování a konzervaci ovoce, zeleniny a bylinek. Patří sem všechny způsoby konzervace, jako je hluboké zmrazování, sušení, zavařování a zavařování, kyselé zavařeniny, solená zelenina, šťávy, zahušťování, výroba zelí a mnoho dalšího. Jedná se spíše o průmyslové zpracování, ale obsahuje i normy a množství do jednotlivých sklenic apod. Ukázky příslušných strojů. Německý jazyk.